Vitamina A activ cosmetic pur - lichida -10 ml Afișați mai mare

Produs nou

Vitamina A activ cosmetic pur - lichida -10 ml

19,00 lei

Mai multe informații

   Vitamina A hidratează țesutul având un rol esențial în reînnoirea celulară restabilind echilibrul hidro-lipidic de la suprafața pielii. După câteva luni de aplicare, se va observa o creștere a elasticității, întărzierea îmbătrânirii cutanate, normalizarea și echilibrarea proceselor naturale ale pielii, ajutând tenul să-ți recapete aspectul inițial. În cazul pielii cu acnee, gras, penetreză adânc structura țesutului dermic, reglând producția de sebum, vindecând coșurile și menținând hidratarea la nivel cutanat, îngrijește de asemenea pielea uscată, aspră.

   In mod normal celulele pielii sunt foarte greu de penetrat, în schimb ele sunt “construite” să primească vitamina A cu ușurință, ajutând pielea să-și normalizeze procesele și să îmbunătățească producția de colagen și elastină.
Vitamina A aparține unei grupe mai largi de substanțe, din care fac parte retinolul, acidul retinoic, alfa caroten, criptoxantina, beta carotenul. În ultimii ani, această substanță este folosită la scară largă pentru tratamentul acneei și prevenirea îmbătrânirii pielii.
Retinoizii sunt recunoscuți ca normalizatori ai pielii, deoarece aceștea echilibrează și încurajează producția de celule noi în piele. Normalizează procesele cutanate și ajută la regenerarea pielii mai rapid. De asemenea, tratează acneea prin eliberarea porilor blocați.
Efect anti-îmbătrânire: vitamina A reduce liniile fine și ridurile prin stimularea producției de celule noi la nivelul pielii și încurajează producția de colegen de asemenea. Estompează petele, cicatricile și semnele produse de acnee sau cauzate de trecerea timplui.
Este utilizată cu rezultate excelente în preparate pentru îngrijirea pielii uscate, pielii coatelor, genunchilor, pielea încrețită, aspră.
Este indicată folosirea acestei vitamine și pentru sănătatea părului: ajută la hrănire, strălucire și întărește rădăcinile firului de păr.
A nu se confunda cu acidul retinoic, care este un exfoliant puternic.
Denumire (INCI): retinyl palmitate
Culoare: gălbui deschis, incolor
Vâscozitate: medie
Miros: ușor, caracteristic
Solubilitate: solubil în uleiuri, insolubil în apă
Țara de origine:
Depozitare: ferit de lumină și umiditate, în sticlă brună, la temperaturi scăzute se solidifică
Prezentare: sticlă brună
Proprietăți terapeutice: regenerator, cicatrizant, antirid, keratinizant, antiacneic, hidratant.

   Utilizari terapeutice :

Vitamina A pentru ten
Regerează pielea afectată de soare, îmbătrânită sau uscată
Reglează secreția de sebum
Întinerește țesutul dermic
Tratează și previne apariția acneei și a porilor blocați
Stimulează secreția de colagen din celule
Îmbunătățeste aspectul general al pielii: estompează petele, oferă elasticitate
Îngrijește pielea uscată, dezhidratată, îmbătrânită
Crește procesul de diviziune celulară de la nivel celular
Protejează împotriva razelor și radiațiilor solare
Regenerează pielea din zona călcâilor, cotului sau genunchilor
Vitamina A pentru păr : Hidrateaza si oferă strălucire firului de păr ,intărește rădăcina , ingrijește părul deteriorat, ars, vopsit.

   Aplicare :

  Nu recomandă să se aplice direct pe piele
În preparatele care sunt realizate la cald recomandăm să fie adăugată la sfarșit
Vitamina A se poate adăuga în creme, seruri, loțiuni, măști faciale și ale scalpului
Se poate adăuga în Baza de cremă Oleya alături de Ulei de Lămâie, Ulei de Kukui, Vitamina E și AHA Acizi de Fructe, pentru tratarea acneei
Vitamina A se poate încorpora și în seruri și creme antirid alături de Ulei de Migdale Dulci, Ulei de Argan, Ulei de Lemn de Trandafir, Acid Hialuronic
Având proprietăți hidratante se poate aplica în probleme dermatologice cum ar fi psoriazisul, putând fi asociată cu Unt de Avocado, Ulei de Tamanu, Ulei de Bergamotă, Uree si Provitamina B5
Este recomandat să se adauge în formulări în proporții de 0.1-3%
Vitamina A Oleya poate fi utilizată numai pentru uz cosmetic.

  Atentionari :

A nu se folosi direct pe piele
Uz cosmetic
Dosaj aproximativ: 0.1 – 3%
Depozitare în loc ferit de lumina, răcoros, în recipientul orginal
La temperaturi mai mici, se solidifică. Înainte de utilizare se topește prin depozitarea intr-un mediu cu temperatura normală
Indicat aplicarea noaptea sau evitarea directă a razelor soarelui
A se respecta dozajul recomandat
A nu se lasa la îndemâna copiilor
A se utiliza moderat de către persoanele însărcinate sau care alăptează.

17 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: