Vitamina E naturala activ cosmetic - 10ml Afișați mai mare

Produs nou

Vitamina E naturala activ cosmetic - 10ml

18,00 lei

Mai multe informații

  Vitamina E este un conservant 100% natural, ce joacă un rol esențial în protejarea pielii de factorii externi, cu acțiune antioxidantă puternică. Folosește-o în cremele pe care le prepari pentru a-ți proteja pielea de razele UV, poluare sau ca tratament pentru piele matură, îmbătrânită. Oferă o hrănire profundă pielii, dar în același timp lasă pielea să respire natural, astfel întârziind apariția ridurilor. În cosmetică mai este folosită pentru a menține durata de valabilitate a uleiurilor.

 Vitamina E (tocoferolul) este ideală pentru pielea îmbătrânită sau uscată. Eficientă în reducerea pierderilor de apă din țesutul dermic, are efect de protecție, cu rezultate vizibile în lupta antirid.
Ingredient esențial în adăugarea formulărilor cu uleiuri vegetale deaorece prelungește termenul de valabilitate.
Combinată cu un uleiul vegetal preferat, are rezultate uluitoare, mai ales pentru ten matur, uscat, lipsit de elasticitate si viată.
În cazul părului, adaugă vitamina E în șampon sau balsam pentru a regenera vârfurile despiate.
Denumire (INCI): Tocopherol
Calitate: 100% vegetal
Vâscozitate: medie
Culoare: galbui-maronie
Solubilitate: solubil în ulei, insolubil în apă
Prezentare: sticlă brună
Depozitare: ferit de umiditate, lumină și căldură.

   Utilizarii terapeutice:

  Vitamina E pentru ten
Acționează asupra ridurilor și pielii îmbătrânite
Ideală pentru toate tipuril de ten
Întărzie procesul de râncezire al produselor în care este încorporată
Conferă elasticitate și fermitate pielii
Îmbunătățește microcirculația pielii
Proprietăți antiinflamatoare utile în cazul arsurilor, inflamațiilor din jurul coșurilor
Activează enzimele prezente în mod natural în structura pielii
Calmează și protejează pielea afectată de agenții externi
Regenerează și oferă elasticitate pielii lipsite de viață
Grăbește vindecarea arsurilor, eczemelor, cicatricilor
Vitamina E pentru păr :
Util ca ingredient în șampon, balsam hrănește firul de păr
Acționează asupra firelor uscate, cu vărfuri despicate.

   Aplicare :

Vitamina E se poate adăuga în formulările balsamurilor, șampoanelor, măștilor capilare
Recomandat să se adauge în orice formulări care conțin uleiuri sensibile pentru a crește termenul de valabilitate
Se poate adăuga în formulările cremelor, loțiunilor, serurilor antirid alături de Acid Hialuronic, Vitamina A, Ulei de Argan. Ulei de Lemn de Trandafir (ex.)
Pentru efectul antioxidant și pentru a crește termenul de expirare, recomandăm să se adauge în formulări în proporție de 0.02-2%
Ca activ cosmetic, Vitamina E se poate adăuga în proporții de 0.1-0.5%
Vitamina E se adaugă în formulările preparate la cald la sfarșit
Este compatibilă cu toți agenți emulsifianți și gumele
0.2% din 100 ml = 7 picături Vitamina E
0.5% din 100 ml = 17 picături Vitamina E
A nu se utiliza direct pe piele.

  Atentionari :

A se folosi doar în uz cosmetic
A se utiliza de femeile însărcinate și care alăptează cu moderație
A se evita contactul cu ochii
A nu se lăsa la îndemâna copiilor
Pentru identificarea unor eventule alergii, se recomandă aplicarea pentru prima dată pe pielea din zona cotului

19 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: