Produs nou

Dermosoft ingredient cosmetic - 30gr

14,00 lei

Mai multe informații

Dermosoft conține doi acizi organici, întâlniți în natură în multe plante; acești acizi ajută la menținerea unui nivel ușor acid al pH-ului pielii pe o perioadă mai lungă de timp. Există o corelație demonstrată științific între pH-ul pielii și sănătatea ei, microorganisme precum Propionibacterium acne și Staphylococcus aureus fiind reduse semnificativ în prezența celor doi acizi organici prezenți în Dermosoft 1388 și a unui pH stabil, ușor acid.
În cadrul acestui ingredient cosmetic multifuncțional, cei doi acizi organici sunt combinați cu glicerol vegetal, ceea ce îi conferă un puternic efect hidratant. În plus, Dermosoft ECO are un parfum delicat, vag de anason, care maschează mirosurile nedorite ale altor ingrediente cosmetice, fără a afecta însă mirosul parfumantelor.
Dermosof ECO este solubil în apă și se folosește în produse care conțin apă, precum:
emulsii apă-în-ulei și ulei-în-apă
loțiuni tonice, geluri apoase
deodorante ce conțin și apă
produse rinse-off (șampoane, geluri de duș, ape de gură)
produse hidroalcoolice
Concentrații recomandate: 3-4%, în faza apoasă a emulsiei.
pH-ul compoziției trebuie să fie cuprins între 4,5 și 5,5.
Precauții în utilizare:
Nu aplicați pur pe piele, nu ingerați, nu inhalați
Evitați contactul cu ochii
Nu lăsați la îndemâna copiilor
A se păstra la loc uscat și răcoros, în recipientul bine închis.

17 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: