Acest produs nu mai este în stoc.

Produs nou

Apa florala de lavanda - 100ml

20,00 lei

Mai multe informații

  Apele aromatice, obtinute prin distilarea plantelor proaspete, care transporta o cantitate mica de ulei esential diluat.

  Aceste extracte naturale pretioase pastreaza toate proprietatile plantei initiale, intacte si necontaminate de agenti externi, cum ar praful, umiditatea etc. Acestea nu contin saruri si contin componente hidrosolubile ce nu se gasesc in uleiurile esentiale.

 Acestea pot folosite impreuna cu masti de fata, produse de corp si par pentru a imbunatati si integra functiile. Excelent, de asemenea, folosit ca decongestionanti pentru ochi si elemente de tonifiere, improspatante; de asemenea, potrivite pentru copii. Hidrosolii pot utilizati in stare pura sau diluati, direct pe piele.

 Compoziţia sa unică face din apa de lavandă un tratament eficient împotriva acneei, pielii grase cu secreţie seboreică dezechilibrată. Are capacităţi regenerante și cicatrizante la nivel cutanat.
Denumite (INCI): Lavandula Angustifolia
Calitate: Apa de lavanda Oleya nu conține conservanți
Metoda de obţinere: distilarea prin abur
Miros: proaspăt
Culoare: incoloră
Ţara de origine: UE
Depozitare: apele florale sunt sensibile la poluare, recomandăm să se depoziteze la frigider după deschidere și să se utilizeze timp de 6 luni
Proprietăţi terapeutice: antiseptic, dezodorizant, tonic, general, tonic nervos, antiacneic.

   Utilizari terapeutice :
Apa de Lavanda pentru ten
Îngrijește delicat pielea cu probleme, împrospătează, calmează, mimanată pentru demachierea tenului cu probleme
Vindecă și curăță tenul acneic
Calmează senzația de mâncărime provenită de la înțepături de insecte
Folosită cu succes în curățarea pielii copiilor
Cicatrizant eficient pentru semnele post-acnee, arsuri solare și iritaţii
Înglobat în reţete are un efect tonic, proaspăt, de curăţare
Se poate aplica după ras la bărbați având proprietăți calmante
Regenerează țesutul cutanat având proprietăți cicatrizante
Calmează şi îngrijeşte pielea sensibilă
Beneficiile uleiurilor pentru par :Apa de lavanda pentru par tonifică scalpul și firul de păr
Ideală pentru parul cu tendință de îngrășare.

    Aplicare :

Se poate folosi în stare pură pentru demachiere sau încorporată în loțiuni demachiante
Ingredient eficient în formularea cremelor, gelurilor de curățare, măștilor sau  laptelui demachiant

Încorporat în măști naturale pentru curățare și scăderea secreției de sebum: Argilă verde, Ulei de Arbore de ceai,Ulei de Kukui și Ulei de Lămâie
În retețele de preparare ale emulsiilor se adaugă întotdeauna în faza apoasă

Se poate asocia cu Uleiul de Migdale Dulci și Uleiul de Lemn de Trandafir pentru a prepara un demachiant bifazic pentru ten uscat și obosit

Apa de Lavandă se poate asocia cu Uleiul de Arbore de ceai,Ulei de Lavandă si Uleiul de Neem pentru a folosi la pulverizarea soluției pe pielea iritată cu senzație de mâncărime, înțepată de insecte

Combinată cu Apa de Trandafir, este ideală pentru orice tip de ten: sensibil, mixt, gras sau uscat.
Ideală pentru curățarea tenului sensibil.

   Atentionari ;
A nu se lăsa la îndemâna copiilor
Produsul trebuie folosit exclusiv pentru uz extern
A se evita contactul cu ochii
A se folosi 6 luni de la deschidere
A se folosi diluat pe pielea cotului pentru a observa raspunsul pielii la aceasta substanță
În cazul iritării grave a pielii contactați un medic specialist
A nu se inhala
Apele florale trebuiesc depozitate în frigider, le temperaturi scăzute, ferite de lumină, în recipientul original.

9 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: