Apa florala de trandafir Afișați mai mare

Acest produs nu mai este în stoc.

Produs nou

Apa florala de trandafir - 50 ml

18,00 lei

Mai multe informații

  Obţinută prin distilarea petalelor, apa de tradafir este un tratament  parfumat, catifelat şi delicat pentru pielea ta.

  Cu un efect puternic astringent, este un ingredient cosmetic extraordinar în combaterea îmbătrânirii pielii, apariției ridurilor fine, pielii fără elasticitate, iritate sau înroşite.

Apă de Trandafir de Damasc se caracterizează prin flori mari de culoare roz. În momentul de faţă este cultivat mai ales în Bulgaria, Turcia sau Maroc.

Apa de trandafir: este obţinută prin procedeul distilării cu abur a petalelor proaspete de trandafir. Aroma trandafirului de Damasc este minunată şi aminteşte că floarea de trandafir este simbolul frumuseţii eterne.

Distilată din petale, apa se caracterizează printr-un pH de 7,34 iar în conţinutul său se află şi un procent de 0,018% de ulei esenţial.

Apa de Trandafir un ingredient versatil, putând fi folosit în procesul oricărei reţete unde este nevoie de apă.

Calitate: apa noastră florală de trandafir nu conţine agenţi conservanţi.

Denumire (INCI): Rosa damascena

Miros: îmbietor, catifelat

Culoare: incolor

Ţara de orgine: Bulgaria

Depozitare: apa de trandafir este sensibilă la poluare, recomandăm să fie depozitată la frigider și să se utilizeze maxim 6 luni de la deschidere

Proprietăţi terapeutice: astringent, purifiant, hidratant, regenerant, antirid, tonifiant.

   Utilizari terapeutice:

Apa de Trandafir pentru ten
Curăță în profunzime, delicat orice tip de ten
Pielea este mai curată, iluminată de la prima aplicare
Calmează iritațiile și roșeața
Recomandat și pentru atenuarea roșeții tenului cuperozic
Un ingredient excelent pentru tenul lăsat, ridat, îmbătrânit, fără elasticitate
Ideal pentru tenul matur, lipsit de strălucire, lăsat
Tonifiant al tuturor tipurilor de ten
Apa de Trandafir pentru par
Boost pentru creșterea părului
Efect de răcorire asupra scalpului
Întărește rădăcina firului de păr.

   Aplicare :

Se poate folosi în starea sa pură pentru demachere sau încadrată în loțiuni demachiante
Apă de trandafir: are eficiență în formularea cremelor, gelurilor de curățare, măștilor sau  laptelui demachiant
Încorporată în măști naturale de curățare pentru orice tip de ten: Argilă roșie, Ulei de Cocos, Ulei de Lemn de Trandafir,Ulei de Ylang-Ylang, Vitamina E, Vitamina A
În retețele de preparare ale emulsiilor se adaugă întotdeauna în faza apoasă
Se poate asocia cu Uleiul de Tamanu și Uleiul de Tămâie pentru a prepara un demachiant bifazic pentru ten cuperozic
Ingredient eficient în formularea cremelor, loțiunilor, demachiantelor bifazice, tonerelor și măștilor
Ideală pentru curățarea tenului sensibil.

    Atentionari:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor
Produsul trebuie folosit exclusiv pentru uz extern
A se evita contactul cu ochii
Recomandăm să se utilizeze 6 luni de la deschidere
A se folosi diluat pe închietura mâinii pentru a observa răspunsul pielii la această substanță
În cazul iritării grave a pielii, contactați un medic specialist
A nu se inhala
Apele florale trebuiesc depozitate în frigider, la temperaturi scăzute, ferite de lumină, în recipientul original
Pentru identificarea unor eventule alergii, se recomandă aplicarea pentru prima dată pe pielea din zona cotului.

9 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: