Acest produs nu mai este în stoc.

Produs nou

Gel cu Acid Hialuronic - 100ml

42,50 lei

Mai multe informații

  Gelul de Acid Hialuronic a fost creat pentru a combina eficiența recunoscută a acidului, cu aplicarea facilă. Cu o compoziție ce nu conține sulfați și parabeni, DEA, coloranți, acest gel te va surprinde cu capacitatea sa de  „întindere”. Deține proprietăți calmante excelente, hidratează eficient, oferă pielii un aspect suplu, îmbunătățelte elaticitatea, îmbunătățelte aspectul ridurilor din jurul ochilor, ten, gâr sau mâini.

Acidul hialuronic (HA) a fost izolat din punct de vedere chimic, acum 70 de ani. Numele său provine dintr-un cuvânt ce semnifică: aspect sticlos translucid (din hialosul grecesc = sticlă). Acidul hialuronic aparține unui grup de compuși numiți glicozaminoglicani. Aceast ingredient și-a început cariera în cosmetică, atunci când s-a constatat că, pe măsură ce îmbătrânește, conținutul său în piele scade. Glicozaminoglucanii împreună cu elastina și colagenul sunt elementele de bază ale structurii oaselor și pielii. Glicozaminoglucanii, combinați cu proteine, ​​constituie cea mai mare parte a matricei extracelulare.
Acidul Hialuronic își datorează faima datorită capacității sale extraordinare de a menține hidratarea pielii. Aproximativ jumătate din acidul hialuronic prezent în corpul uman este în piele.

Să nu uităm că 3/4 din greutatea corpului nostru este apă, iar Acidul Hialuronic menține o parte semnificativă din această cantitate. Păstrează, de asemenea, nivelul lichidului conținut în matricea extracelulară.
Conținutul de Acid Hialuronic din piele scade odată cu vârsta, iar radiațiile ultraviolete, poluarea, cauzează, de asemenea, modificări dramatice în distribuția de Acid Hialuronic. Având în vedere cantitatea mai mică de Acid Hialuronic din piele, fibrele de colagen se dezorganizează, ceea ce duce la modificări la nivelul pielii.
Efectul de hidratare al Acidului Hialuronic este asociat cu proprietăți higroscopice foarte puternice. Acest Gel de Acid Hialuronic acoperă în mod natural pielea și creează un film protector la suprafața sa. Are proprietăți calmante excelente, hidratează eficient pielea uscată cu tendința de a „cădea”, excesiv de uscată. Netezește, îmbunătățește elasticitatea.
Se poate utiliza în formularea cremelor, tonicelor, lotiunilor, lotiunilor într-un interval de pH larg. Gelul de Acid Hialuronic este o substanță biocompatibilă (nu provoacă reacții adverse după aplicare – iritație, alergii, înroșire, arsură).
Ingrediente (INCI): Hyaluronic acid, Fenoxietanol, Etilhexilglicerină
Calitate: 100% vegetal
Miros: fără miros
Vâscozitate: gel, textură non-grasă
Culoare: transparent
Solubilitate: solubil în apă
Prezentare: sticlă brună
Prezentare: recipient cu pompă
PAO (perioada după deschidere): utilizare 12 luni
Aplicare: se recomandă adăugarea de până la 20%, se poate folosi și în amestec de până la 95% în amestec cu un ulei vegetal însă veți simți acoperirea pielii cu un strat/film. Se recomandă doar pentru reboost ten ca acțiune câteva minute.
A nu se asocia cu uleiurile esentiale citrice
Depozitare: ferit de umiditate, lumină și căldură
pH: 6.00 – 7.5.

   Utilizari terapeutice :

Gel de Acid Hialuronic pentru ten
Efect de lifting asupra tenului
Estompează ridurile adânci de expresie sau vârstă
Idela pentru pielea ochilor, măinilor, bustului sau gâtului
Hidratează eficient pielea uscată
Recomandat pentru toate tipurile de ten, ten mixt, gras, uscat
Se absoarbe repede în piele
Oferă pielii elasticitate
Regenerează și restructurează
Netezește pielea
Este foarte bine tolerat de piele, nu provoacă alergii
Ulei vegetal pentru masaj-pe-corpGel de Acid Hialuronic pentru corp
Ingredient eficient în cazul eczemelor sau psoriazisului
Îngrijește eficient pielea măinilor
Recomandat pentru găr sau zone sănilor
Formează o barieră de protecție împotriva factorilor externi.

  Aplicare :

Pentru formularea unei creme antirid – se asociază gelul de acid hialuronic cu baza de cremă antirid, uleiul de imortele, colagen și proteine de grâu ce au efect de lifting auspra tenului
Cremă hidratantă de mâini, gelul de acid hialuronic recomandat să se asocieze cu baza de cremă de mâini, glicerină, provitamina b5 și unt de avocado. Pentru un miros citric și fresh recomandăm adăugarea de ulei esențial de grapefruit, va fi o încântare pentru mâinile tale.
Masca hidratantă cu acid hialuronic și baza de mască PEEL-OFF + glicerină – lasă pielea catifelată, curată și hidratată.
Se poate asocia cu apă de trandafiri pentru a oferi luminozitate tenului.
Recomandăm să nu se asocieze cu uleiurile esențiale citrice pentru ca vor „tăia” compoziția gelului.

  Atentionari :

A nu se lăsa la îndemâna copiilor
Produsul trebuie folosit exclusiv pentru uz extern
A se evita contactul cu ochi
A nu se inhala
A nu se folosi direct pe piele
A se respecta concentrațiile recomandate la formularea preparatelor
Pentru identificarea unor eventule alergii, se recomandă aplicarea pentru prima dată pe pielea din zona cotului.

7 alte produse in aceeasi categorie: