Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pentru a evita situațiile neplăcute vă solicităm să ne contactați în prealabil pentru disponibilitatea stocului, cât și pentru întrebări cu privire la specificațiile produsului.
Datorită unora dintre clienții neserioși care licitează și ulterior nu iși mai ridică coletele vă solicităm să ne contactați telefonic pentru confirmarea comenzii. Nu expediem absolut nici o comandă fără confirmare telefonică.

Pachetele sunt trimise cât mai repede posibil după confirmarea telefonică a comenzii și sunt expediate prin DPD (in circa 1-4 zile) cu urmărire și livrare fără semnătură de primire.

 

Pentru firma de curierat DPD

Costul transportului pornește de la 20 lei și poate varia în funcție de greutatea totala a pachetului, dar și de valoarea totală a comenzii. Calculul transportului se face astfel: 20 lei pentru colete < 3kg, iar pentru coletele cu o greutate > 3kg se adauga cate 0,9 lei/kg. Va sfatuim sa va grupați toate articolele într-o singură comandă. În cazul produselor fragile garantăm luarea unor măsuri speciale pentru a proteja obiectele comandate.

Dacă valoarea totală a comenzii dumneavoastra depașește 500 de lei, transportul prin firma de curierat DPD va fi gratuit. Această ofertă este valabilă la coletele până în 15kg.

 

Atentie! Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor pleca urmatoarea zi lucratoare.

Preturile din magazinul propriu, situat in orasul Pitesti pot sa difere fata de preturile afisate pe site. Daca doriti sa achizitionati produsul cautat din magazinul nostru, pretul afisat pe site este valabil doar in cazul in care dumneavoastra plasati o comanda online cu optiunea de Ridicare personala.

Firma Contact Electric face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor disponibile in paginile noastre. In cazuri rare, acestea pot contine discrepante: deoarece fotografia are un caracter informativ, aceasta poate contine accesorii neincluse in pachetele standard; unele specificatii sau pretul pot contine erori de operare; unele specificatii pot sa difere in limita stocului disponibil (culoare, ambalaj, etc.).

Urmarire AWB curier DPD: HTTPS://WWW.DPD.COM/TRACKING/(LANG)/RO_RO