Ulei esential Ylang Ylang Afișați mai mare

Produs nou

Ulei esential Ylang Ylang - 10ml

56,00 lei

Mai multe informații

 Este un copac tropical înalt de aproximativ 20 de metri care abundă de flori de culoare galben-verzui parfumate intens. Nativ în Indonezia unde este şi un simbol naţional, creşte în Filipine, Madagascar şi insulele Reunion.
Floarea florilor, ylang-ylang emană un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietăţi antidepresive, afrodisiace, euforizante. Datorită efectului sedativ şi calmant asupra sistemului nervos favorizând relaxarea, este un veritabil leac pentru reducerea dificultăţilor sexuale cauzate de stres, anxietate, stări tensionate. Este probat şi recomandat în tratamentul impotenţei şi frigidităţii.

Pe plan psihologic, alături de proprietăţile descrise mai sus, uleiul esenţial ascute simţurile şi ameliorează, frica, gelozia, mania şi frustrările. Uleiul esenţial este unul foarte senzual pentru momente intime.

O baie cu ylang ylang seara elibereaza tensiunile adunate de-a lungul zilei, echilibreaza si relaxeaza muschii incordati ai fetei. Este benefic pielii si pentru sanatatea parului adaugati in sampon sau in balsam, o sa-l faca mai frumos. Este util in menopauza, cateva picaturi pe abdomen reduc uscaciunea mucoasei. In aromaterapie ylang ylang este indicat si impotriva hipertensiunii, acesta poate reduce frecventa respiratiei.

Persoanele care folosesc ylang ylang raspandesc un temperament pasional si erotic. Din acest motiv, ylang ylang este recomandat in cazul frigiditatii si impotentei. Energia pe care o are ylang ylang este foarte pregnanta, insufleteste puterea de seductie a femeii, are o buna legatura cu jocul amoros, dar impune si respect si simt de sacrificiu.

Se recomandă o dozare atentă a uleiului esenţial de ylang-ylang deoarece aroma dulce şi puternică poate provoca dureri de cap sau greaţă.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a florilor

Zona geografică de provenienţă: Madagascar

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: