Ulei esential de Cimbru linalol ( hymus vulgaris linalool timo linalolo ) Afișați mai mare

Produs nou

Ulei esential de Cimbru linalol

83,00 lei

Mai multe informații

Ulei Esential De CIMBRU Linalol (Hymus Vulgaris Linalool )
Uleiul Esential De Cimbru Nu Ar Trebui Sa Lipseasca Vreodata Din Trusa Noastra De Prim Ajutor. Este Un Ulei Foarte Puternic, Dar Spre Deosebire De Varietatile Mai Raspandite Pe Piata Care Sunt Foarte Dermocaustice, Cimbru Linalool Nu Prezinta Contraindicatii.

Principalele Proprietati: Curaj (Impotriva Slabiciunii Mentale Sau Fizice) , Micoze ,Fungicid (Candida), „Antibiotic Natural”, Antibacterian, Antiviral, Antimicrobian, Colita Parazitara, Tonifiant Si Neurotonic, Bronsita Si Probleme Ale Aparatului Respirator Reumatism Muscular.

Cimbru Este Asociat Cu Planeta Marte. Se Mai Spune Ca Aceasta Planta Este Bogata In Elementul Foc. In Limba Greaca, Cimbrul Reprezinta Curajul. In Vechea Grecie, Capul Razboinicilor Care Plecau In Lupta Era Decorat Cu Cimbru.
Cimbrul Ofera Curaj Si Forta. Intareste Concentrarea Mentala Si Psihica.
Reinvie Forta Vointei Si Motivatia Individuala Sau Ca Echipa De Munca, Pentru Atingerea Obiectivelor.

Acest Ulei Esential Ofera Energie In Perioadele De Slabiciune Fizica, Mentala Si Psihica. Cimbrul Este Foarte Indicat Dupa O Boala Sau Pe Durata Oricarei Stari De Slabiciune. Ne Intareste Sistemul Imunitar Si Are Efect Revitalizant. Este Un Bactericid Foarte Eficient. Este Indicat In Cazul Oboselii Cronice, Sinuzitei, Bronsitei, Pleureziei, Gripei, Infectiilor Cailor Respiratorii. In Cea Mai Mare Parte A Cazurilor, Inhalatiile Sunt Suficiente, Poate Fi Utilizat Si In Umidificator. Punandu-L In Difuzorul Din Camera Bolnavului, Acesta Se Va Vindeca Foarte Repede.

30 alte produse in aceeasi categorie: