Ulei de vanilie - 50 ml Afișați mai mare

Acest produs nu mai este în stoc.

Produs nou

Ulei de vanilie - 50 ml

36,00 lei

Mai multe informații

  Obținut prin procesul de macerare într-un ulei vegetal fin, este un ulei ușor absorbit de piele, hidratează eficient, catifelează țesutul dermic, îmbunătățelte elasticitatea pielii, combate ridurile ridurile, iluminează și protejează eficient. Faimos pentru capacitatea sa de a încuraja actrația, poate fi ingredientul principal din masajele pentru aromaterapie.

Primii cultivatori de Vanilie au fost băștinașii din zona Mexicului, din statul Veracruz. Ea a fost adusă în Europa de Conquistador-ul spaniel Hernan Cortes în anul 1520.

În timpul capturării lor în Maxi, unul din ofițerii săi l-a văzut pe Cortes cosumând o băutură deosebită, compusă din cacao cu parfum de vanilie și mușetel. Această băutură a fost adoptată apoi și de spanioli. Din cauza faptului că este necesară polenizarea pentru a putea crește planta de vanilie, cultivarea sa în America de Nord și Europa nu au avut succes. În 1841, Edmond Albius, în vărstă de 12 ani, a descoperit că vanilia se poate planta foarte ușor, ceea ce a dus la cultivarea globală a acesteia.

În ziua de astăzi, sunt recunoscute 3 specii importante de vanilie, toate derivate din specia orginală găsită în Mexic. Vanilia este una din cele mai scumpe ingrediente din lume, datorită procesului laborios de creștere.

Planta care produce pastăile de vanilie este o orhidee cățărătoare, iar inițial era recunoscută ca “păstaie neagră”. Florile se deschid, de obicei, doar o zi pe an, pentru doar câteva ore, iar păstăile pot fi recoltate doar manual, după 6-9 luni. După prima fază de preluare, sunt supuse unui întreg flux complicat de procesare, în urma căruia se obține parfumul unic.

Principalele specii cunoscute astăzi de vanilie sunt:

Vanilia Bourbon – este cultivată de obicei în zona Madagascar și Reunion, fiind cea mai populară
Vanilia Tahiti – se cultiva în Tahiti, iar aroma este mai fructată
Vanilia Pompana – crește în Caraibe, în insulele Guadalupe, are utilizări cu precădere cosmetice
Denumire (INCI): helianthus annuus seed oil, vanilla planifolia fruit extract, tocopherol

Metodă de extracție: macerare într-un ulei vegetal

Calitate: 100% natural, bio, presat la rece, fără tratamente chimice, Ulei de Vanilie macerat, de calitate superioară.

Consistență: văscozitate scăzută

Culoare: galben, pal

Absorbție: repidă

Miros: caracteristic, de vanilie, relaxant

Țară de origine: UK

Prezentare: în recipient de sticlă brună

Depozitare: în loc ferit de lumină și umiditate, la temperaturi normale, de preferință sub 35 grade C.

Proprietăți Terapeutice: anti-inflamator, regenerant, calmant, purificator, antirid, iluminator, echilibrant, afrodisiac, antioxidant, antirid.

Uleiul de Vanilie pentu ten
Recomandat toate tipurile de ten
Textură ce se absoarbe repede în piele, ideal pentru tenul gras
Îmbunătățeste aspectul ridurilor
Descurajează apariția ridurilor
Un bun ulei pentru acnee și coșuri
Beneficii anti-îmbătrânire eficiente
Promovează pielea sănătoasă
Oferă o senzație fină, placută în contact cu pielea
Ajută alte active, ingrediente cosmetice în penetrarea țesutului dermic
Sporește elasticitatea tenului
Catifelează eficient

Uleiul de Vanilie pentru corp

Recomandat în tratarea arsurilor
Ideal pentru pilea crăpată a călcâielor sau mâinilor

 Uleiul de Vanilie pentru păr

Are rezultate extraordinare pentru părul vopsit, degradat
Oferă vărului un aspect sănătos
Promovează creșterea părului

Ingredient ideal pentru masaj afrodisiac

Relaxează psihicul și mintea
Oferă o senzație de bine generală
Ameliorează greața

Pentru un masaj afrodisiac recomandăm asocierea uleiului de vanilie cu uleiul de geraniu și uleiul de iasomie. Te va relaxa imediat și vei avea momente de neuitat.
Cremă cicatrizantă cu ulei de vanilie, ulei de gălbenele, ulei de cătină și ulei de palmarosa.
Unt de corp relaxant cu ulei de vanilie, unt de vanilie, ulei de grapefruit și ulei de susan, recomandată aplicarea după duș, pielea ta va mirosi incredibil și te vei simți ca o zeiță,
Pentru părul vopsit este recomandtă aplicarea unui ser cu uleiul de vanilie, ulei de semințe de cactus, keratină, apă de mușețel, proteine de mătase și extract natural pentru păr. Se aplică pe lungimea firului de păr, se lasă să acționeze 30 de minute cu prosopul pe cap apoi se îndepărtează prin șamponare.
Cremă cu efect antirid – în baza de cremă antirid se adaugă colagenul vegetal. gelul de acid hialuronic, uleiul de vanilie, uleiul de rodie și uleiul de mușețel.

25 alte produse in aceeasi categorie: