Ulei de marula - 50ml Afișați mai mare

Produs nou

Ulei de marula - 50ml

21,00 lei

Mai multe informații

 Considerat o sursă bogată de Omega 9, este recomandat tuturor tipurilor de piele, se absoarbe rapid în piele, reduce aspectul liniilor fine, calmează, regenerează, hidratează și elimină roșeața rapid. Un veritabil ulei de înfrumusețare, susține rezistența pielii, reduce aspectul cicatricilor, menține tonusul tânăr al pielii și ajută la restabilirea nivelului optim de hidratare.

 Uleiul de Marula este unul dintre cele mai apreciate uleiuri vegetale din Africa, alături de Uleiul de Argan. În această regiune, este întâlnită o climă uscată cu temperaturi ridicate, prin urmare, femeile africane își protejau în mod tradițional pielea împotriva condițiilor meteorologice dure prin aplicarea zilnică a Uleiului de Marula. Aceast lucru explică de ce pielea lor este atât de netedă, suplă și radiantă.

Bogat în antioxidanți și acid oleic, Uleiul de Marula Oleya este un ulei vegetal stabil, iar conținutul său ridicat de acid palmitic creează un strat de protecție pe suprafața pielii, ceea ce îl face un bun ulei pentru persoanele care suferă de piele uscată. Aplicat pe ten, se absoarbe rapid, hidratează, vindecă țesutul pielii, reduce roșeața, reduce pierderea trans-epidermică a apei, revitalizează și netezește tenul.

Un remediu faimos de înfrumusețare, încă din cele mai vechi timpuri, uleiul vegetal de Marula demonstrează proprietăți unice, antioxidante și hidratante. Prin presare la rece a semințelor, se eliberează un ulei luxuriant, bogat în antioxidanți , vitaminele E și C, renumite pentru capacitatea de a penetra profund a pielea, cu rezultate rapide.

Denumire (INCI): Sclerocarya birrea

Metodă de extracție: presare la rece

Consistență: vâscozitate scăzută

Calitate: 100% natural, fără tratamente chimice, Ulei de Marula presat la rece de calitate superioară.

Culoare: galben pal

Compoziție: Vitamina A Vitamina C Vitamina B Acid palmitic Acid linoleic Acid oleic Tocotrienoli (vit E) Acizi grasi omega-3 Omega 6 acizi grași Omega 9 acizi grași

Absorbție: medie – rapidă

Miros: vegetal

Țară de Origine: Africa de Sud

Depozitare: loc ferit de lumină, uscat, la temperaturi mai mici de 29 de grade C.

Prezentare: recipient din sticlă brun.

Proprietăți Terapeutice: regenerator, antiinflamator, cicatrizant, antibacterian, reconstructiv, Non-comedogenic, antioxidant, hidratant, reparator.

Cea mai bogată sursă de Omega 9, ideal pentru un tratament de înfrumusețare a tenului
Reduce aspectul ridurilor fine
Are o textură ușoară, se absoarbe repede în piele
Non-comedogenic, nu astupă porii, ideal pentru tenul gras
Calmează inflamația pielii, roșeața, pielea sensibilă
Ajută la retenția apei în piele
Efect de lifting pentru tenul matur
Restabilește tonusul radiant al pielii
Catifelează și regenerează
Hidratează în profunzime pielea
Înlocuiește crema de după și înainte de machiaj
Remediu natural în cazul modificărilor hormonale ce afectează pielea
Ulei de Marula pentru Par
Menține sănătatea scalpului
Recomandat pentru părul uscat, vopsit, degradat
Încurajează creșterea noilor fire de păr
Redă strălucirea părului.

Pentru că ajută la retenția apei în celule este recomandat să se asocieze cu acidul hialuronic într-o bază de cremă , la care să se adauge proteinele de grâu și colagenul.

Ca uleiuri esențiale poți adăuga uleiul de lemn de trandafiri pentru un ten uscat sau daca ai tenul gras poți asocia uleiul de portocală dulce.

Mască- ser pentru strălucirea firului de păr- se asociază uleiul de marula cu keratina, proteine de mătase și apa de trandafiri – se formează un ser care se aplică pe lungimea firuluide păr, se lasă sp acționeze 30 minute cu un prosop pe cap apoi se îndepărtează prin șamponare.

Mască pentru scalp cu efect împotriva căderii părului, în uleiul de marula se adaugă ulei de ghimbir, ulei de tămâie, ulei de brad siberian , se agită și se aplică pe scalp prin masaj circular. se lasă să acționeze 30 minute apoi se șamponează.
Se poate aplica înainte de aplicarea machiajului, se va absorbi repede în piele și nu va lăsa un strat uleios la suprafața acesteia.

25 alte produse in aceeasi categorie: