Produs nou

Ulei de jojoba natural presat la rece - 50 ml

20,00 lei

Mai multe informații

  Uleiul de Jojoba  este un adevărat paradis pentru orice tip de ten. Structura acestui ulei vegetal imită textura sebumului secretat de glandele sebacee, având proprietăți hidratante, calmante, hrănitoare, emoliente și regenerante minunate. Nu are o textură uleioasă, se absoarbe rapid și oferă pielii elasticitate, catifelare, strălucire. Uleiul de Jojoba este un tratament eficient împotriva mătreții și a căderii părului, dar și pentru îndreptarea părului creț și rebel.

 Planta de Jojoba este cultivată în regiunile de desert din Arizona și Mexic. Arbustul poate măsura o înălțime de maxim 2 metri, are o coroană de frunze dese, de mărime mică, groase.
Acest Ulei deJojoba nu este considerat un ulei propriu-zis, ci o ceară sub formă lichidă. Se obține prin presarea la rece a semințelor zdrobite și este fabricat din esterul care se formează din alcoolii grași. Acidul miristic din compoziția uleiului de Jojoba, îi oferă proprietăți antiinflamatoare. La temperaturi scăzute are o textură tulbure și se solidifică, revenind la starea normală la temperatura camerei. Este folosit pentru a oferi culoare și miros în rețetele cosmetice.
Denumire (INCI): Simmondsia Chinensis oil
Metoda de extracție: presare la rece a semințelor de jojoba
Calitate: 100% natural, presat la rece, fără tratamente chimice, Ulei de Jojoba vegetal de calitate superioară
Consistență: vâscoasă
Culoare: galben-pal, aurie
Compoziție: acid oleic, acid gadoleic, acid erucic, acid nervonic
Absorbție: rapidă, non-grasă
Miros: dulce, caracteristic mirosului de nuci
Țara de originine: USA
Depozitare: depozitat în loc uscat, ferit de lumina, căldură și umiditate, maxim 24 C
Prezentare: sticlă brună
Proprietăți terapeutice: hidratant, regenerant, echilibrant pentru tenul gras, antirid, hrănitor, non-comedogenic, non-gras, non-toxic, slab-oxidant.

  Utilizari terapeutice :

Ulei de Jojoba pentru ten
Un ulei super-nutritiv, hidratează în profunzime, echilibrează procesele pielii și regenerează țesutul cutanat
Hidratează și catifelează pielea uscată, crăpată, fără strălucire
Piele mai tânără, suplă, sănătoase de la primele utilizări
Demachiant în stare pură
Emolient și protector al țesutului
Reglează secreția de sebum și tratează acneea
Întârzie îmbătrânirea celulară și previne apariția ridurilor
Ulei vegetal pentru tratarea pielii din jurul ochilor
Ulei vegetal pentru masaj pe corp
Ulei de Jojoba pentru corp
Regenerează pielea și este un tratament pentru eczeme, dermatite si psoriazis
Calmează pielea după epilare
Hidratează și tratează arsurile solare sau chimice
Ideal pentru tratarea cicatriciilor în asociere cu uleiuri esențiale și vegetale
Beneficiile uleiurilor pentru par : Ulei de Jojoba pentru păr
Hidratează și fortifică firul de păr
Tratament împotriva mătreții, în asociere cu uleiuri esențiale
Îndreaptă părul creț, rebel
Reduce căderea părului
Oferă elasticitate și întărește pereții capilarelor de la nivelul scalpului.

  Aplicare :

În fabricarea săpunurilor de casă 100% naturale

Ingredient în creme și loțiuni reparatoare, regeneratoare, pentru ten acneic, ridat sau uscat

În general, este introdus în rețete realizate acasă, în stare lichidă

În formulări pentru scăderea secreției de sebum, antiacneice alături de Ulei de Ylang-ylang, Ulei de Bergamotă, Lămâie sau Ulei de Avocado

În rețete pentru hidratarea pielii asociat cu Uleiul de Cocos, Avocado sau sâmburi de struguri

Înglobat în tratamente și măști de păr împotriva mătreții, alături de Ulei de Arbore de ceai, Ulei de Cocos, Ulei de Mentă sau Neem

Utilizat ca bază de gomaj și creme exfoliante, în asociare cu uleiuri esențiale (ex. Ulei de Lămâie sau Ulei de Lemn de Trandafir)

În șampoane, măști și tratamente pentru păr în vederea redării strălucirii, sănătății, elasticitații firului de păr

În măști și balsamuri împotriva căderii părului alături de Ulei de Piper Negru sau Ulei de Mentă

În asociere cu uleiuri esențiale în îndreptarea părului creț, rebel aplicat direct pe păr și la nivelul scalpului.

  Atentionari :

Uleiul de Jojoba se va solidifica la temperaturi mai mici de 20 de grade, acest lucru nu va modifica în niciun fel proprietățile sale.
Vă sugerăm să încălziți pe baie de apă uleiul solidificat sau sub jet de apă caldă/fierbinte cu atenție.
Uz cosmetic
A se evita contactul cu ochii
A nu se lăsa la îndemâna copiilor
Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomandă aplicarea pentru prima dată pe pielea din zona cotului
A nu se utiliza de către persoanele alergice la nuci și alune

25 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: